NUXE Reve de Miel Lip Balm



Mina läppar har varit torra i flera månader nu vilket jag inte har varit särskilt lycklig över. Jag har försökt med Chapstick, Försvarets, Bio Oil och vid ett eller två tillfällen har jag till och med smörjt in läpparna med kortison i ren desperation. Ja, det här var då tills jag hittade den här lilla burken på Apoteket.

Okej, ärligt talat så har jag fortfarande lite torra och fnasiga läppar men det har blivit SÅ mycket bättre under de här två veckorna. Skillnaderna mellan det här läppbalsamet och ett vanligt läppcerat är ganska många. Låt oss börja med texturen, den är liksom lite kornig, ungefär som en skrubb. Det här försvinner dock så fort man smörjt in läpparna. Nästa grej är att finishen är näst intill matt, något som jag aldrig har upplevt hos ett läppcerat förut. Det bästa är dock den fantastiska hållbarheten! För någon dag sedan smörjde jag in läpparna innan jag gick och la mig och åtta timmar senare när jag vaknade kunde jag fortfarande känna det på läpparna. Det gott folk, det är en win!

Annars då? Jo, den kommer i en liten gedigen, frostad glasburk som jag tycker känns lite lyxig och eftersom den innehåller grapefrukt så luktar den härligt citrusaktigt. Kommer jag köpa den igen? Absolut, även om det förmodligen kommer dröja ett tag eftersom jag gissar att den kommer räcka ganska länge. Vart kan man köpa den? Här och här till exempel!

Visa fler inlägg