Awesome Skin 2016

På senare år har jag börjat intressera mig alltmer för hudvård vilket har varit som en liten uppenbarelse för mig. Tidigare har jag kört på taktiken «whatever, det där täcker jag över med foundation» vilket jag nu har insett inte är sådär superbra. Det senaste året har min hud varit okej men jag känner att jag under nästa år vill gå från okej till fab. Därför har jag börjat investera i massa bra hudvård! Mina tre senaste köp är från SkinCity (för övrigt bästa hudvårdsbutiken online) och jag är så pepp på dessa produkter.
 
I den lilla burken hittar vi Peter Thomas Roths Pumpkin Enzyme Mask som är en slags superpeelingmask! Den ska tydligen peela huden på tre nivåer med hjälp av alpha hydroxysyra, pumpaenzym och små fina korn, vilket låter amazeballs. I flaskan till höger har vi Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid som är en slags flytande kemisk peeling. Den här har jag faktiskt använt ett tag och den pirrar lite lagom skönt i huden och man vaknar upp med ett grymt glow dagen efter. Och eftersom jag nu använder så mycket syror hit och dit så var jag tvungen att slå till på en spf och då föll valet på Paula's Choice Barely There Sheer Matte Tint med spf 30 som jag tänkte kunde passa bra under smink. Nu ser jag grymt mycket fram emot att börja använda dessa produkter ordentligt och så satsar vi på awesome skin 2016!
 
Vad har ni för hudvårdsfavoriter? Hit me med massa förslag för jag är alltid på jakt efter nya produkter att testa!
0 kommentarer
publicerat i Hudvård
Taggar: barely there sheer matte tint, hudvård, paula's choice, peter thomas roth, pumpkin enzyme mask, skin perfecting 2% bha liquid, skincity
Visa fler inlägg